Auditie dansatori (copii) incepatori si avansati

Auditie dansatori (copii) incepatori si avansati

În data de 13 octombrie, ora 13:00-15:00,
Dance Prestige organizeazā AUDITIE pentru toti cei mici, pasionati de dans!

👉🏼 Auditia este complet Gratuita si va dura 2 ore, timp in care copiii vor participa la o ora de streetdance si una de gimnastica. Aceste 2 ore ii vor ajuta pe instructori sa faca o evaluare sumara a potentialului celor mici si sa aduca recomandari ulterioare, pentru fiecare in parte.

💆🏼‍♀️ Toti copiii pe care acum ii avem in concursuri videoclipuri sau reclame (Tex, Disney, etc..) au inceput la o grupa ca aceasta. O grupa dedicata incepatorilor, unde instructorii se axeaza pe maximizarea performantelor. Dupa un timp de antrenament, acestia vor urma drumul performantei, daca isi doresc acest lucru.

🌟 Dance Prestige este infiintata in 2012 si pune anual pe podiumuri nationale si internationale numerose talente. Instructorii nostri danseaza, dar sunt si responsabili pentru coregrafiile vedetelor precum: Leftside, Alex Velea, Kat Deluna, Antonia, Andra, Elena Gheorghe, Smiley, Ruby, etc…

📩 Pentru inscrieri este necesar sa sunati la 0725647992 sau sa ne scrieti la info@danceprestige.ro !! ATENTIE – sunt doar 30 de locuri disponibile.

🏫 Strada Traian Popovici 87, etaj 1
www.danceprestige.ro
www.instagram.com/dance.prestige

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.