Cum a fost in Amsterdam

Home | Noutati | Cum a fost in Amsterdam

Amsterdam Juste debout si House dance forever

  • Prima oara pe cont propriu la un concurs in afara granitelor noastre…
  • O experienta ce si-a meritat toti banii si care se dorea a fi prelungita!!

 

Nu se putea alege un loc mai bun pentru cele doua concursuri decat o veche biserica, transformata acum intr-un spatiu de desfasurare a unor evenimente precum cele la care tocmai am participat.

Uniti de forta dansului si de dorinta de afirmare sau exprimare, fiecare cu motivele lui, dansatori si oameni de rand au umplut pana la refuz clubul Paradiso, locul unde diferite colturi ale lumii s-au intalnit pentru a-si impartasi pasiunea si munca, dar si pentru propria dezvoltare.

In acest caz Romania a avut un numar mare de participanti, fata de cazurile precedente cand erau prea putini pentru a fi bagati de seama, vorbim de un numar de 12 dansatori participanti la diferite categorii precum: House dance, Hip Hop, Locking sau Experimental. Din pacate nimeni nu  s-a calificat. Putem pune ca si motive slabul nivel de dezvoltare de la noi.. sau sa privim mai indeaproape si sa recunoastem ca noi suntem propria noastra bariera. Noi sau banii, resursele si personalitatile noastre.

Pentru ca imi place sa privesc partea optimista, imi tot repet ca suntem pe drumul cel bun iar bagajul de cunostinte pe care l-am acumulat in Amsterdam il vom despacheta cu grija si il vom folosi la maxim!!

Sper ca anul viitor mai multi dansatori din Romania o sa-si doreasca sa reprezinte tara si sa participe la astfel de concursuri!!
Dance people, train to be better!

Love yourself,
Love those who love you,
Do what you love,
And share it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.