Cursuri Dans. Street Dance. Breakdance. Dans Modern.

Home | Cursuri Dans. Street Dance. Breakdance. Dans Modern.

 

Street Dance. B-boying. Cultura Hip-Hop. Cu alte cuvinte, Dance Prestige Studio: una dintre cele mai căutate școli de dans urban din București, axată pe susținerea comunității și promovarea unității.

Fie că îți dorești să vii la dansuri doar pentru distracție și mișcare sau pentru a deveni un dansator profesionist, îți punem la dispoziție toate condițiile necesare. Instructori profesioniști, atmosfera plăcută și multă socializare.

CINE SUNTEM

Echipa Dance Prestige este formata din instructori de top, care au lucrat cu nume mari din industria muzicala, de la INNA, Alex Velea, CRBL, Andreea Banica, Animal X, Corina, Cream si multi altii.
Coregrafiem spectacole, videoclipuri, flashmob-uri. Organizam concursuri de dans si tabere. Participam la emisiuni si evenimente private. Scoala de dans are sub numele ei mai multe trupe de dans, diferentiate pe categorii de varsta si care participa la diverse concursuri nationale si internationale.

CE FACEM

Oferim cursuri de dans variate pentru toate categoriile de vârstă, de la copii mici și până la adulți. Ne axăm mai ales pe stilurile de dans urban, în principal pe Street Dance. Prețuim familia, sănătatea, arta și modalitatile constructive de petrecere a timpului liber pentru copii.

Pe langa cursurile de dans pe care le organizam, ne-am specializat si pe cursuri de aerobic, iar membrii Dance Prestige beneficiaza si de reduceri oferite de partenerii nostri: saloane de infrumusetare, magazine haine, etc…