Dance Prestige in flashmobul pentru SDK by MTV

Home | Colaborari | Dance Prestige in flashmobul pentru SDK by MTV
Dance Prestige in flashmobul pentru SDK by MTV

Duminica, 12 mai, ne-am distrat si am dansat ca lumea sa vada o simulare a celui mai asteptat concurs al anului. Momentul care va marca iesirea din anonimat a Romaniei, momentul cand va conta ceea ce dansatorii actuali aduc pe scena.

Meritam o comunitate respectata si educata la standarde inalte. Va asteptam pe toti la SDK WORLD BATTLE TOUR, in data de 18 mai la Fusion Arena. Detalii mai jos

La Flashmob au fost prezenti atat cursanti ai scolii noastre de dans cat si ai altor scoli de dans din Bucuresti.


KULT VIBE DANCE CREW:

SDK.EUROPE BATTLE este unul dintre cele mai prestigioase evenimente derulate vara, si punctul culminant al SDK.EUROPE, cea mai mare tabara de street dance din Europa. Cei mai buni ansatori din lume, din tari ca Japonia, Franta, Suedia, Germania, Brazilia si mai nou, Romania, vor concura in aceasta competitie.

Toti cei pasionati de street dance si battle-urile din aceasta cultura, nu pot rata acest eveniment, unul dintre cele mai mari si mai unice din lume!

SDK Europe (Street Dance Kemp Europe), este cea mai mare tabara de street dance din Europa si una dintre cele mai mari din lume. Peste 40 de coregrafi de renume international predau acolo anual si peste 3000 de dansatori iau parte la cursurile pedate in aer liber timp de o saptamana.

SDK and SDK World Battle Final se deruleaza anual, in prima saptamana din iulie, in Cehia.

In 2013, dansatorii din toate colturile lumii sunt asteptati la cea mai mare editie de pana acum, editia aniversara de 10 ani, intre 4 si 14 iulie 2013 in Cehia.

Pentru prima data in istoria SDK dar si a comunitatii de dansatori din Romania, una din tarile organizatorare a turneului SDK World Battle Tour este Romania, prin Simply That Dance School, organizator principal si Dance Prestige, partener principal in organizarea acestui event.

Echipa Simply That le multumeste pe aceasta cale tuturor dansatorilor care au votat si au sustinut organizarea acestui eveniment si in tara noastra si promitem sa facem tot ce ne sta in putinta pentru organizarea unui eveniment de neuitat.

Va invitam pe aceasta cale sa participati la concurs, sa castigati turneul si sa reprezentati Romania pe scena SDK World Battle Final in iulie in Cehia.

CATEGORIILE CONCURSULUI:

– Hip Hop Male
– Hip Hop Female
– House
– Popping
– Locking
– Crew Batlle (5 vs 5)
– B-boy (3 vs 3)

JURIU:

– NIKI (Sweden)
– FLOCKEY (Germany)
– IRON MIKE (France)

EXTRA:

KIDS SHOW OFF
JURIU: IN CURAND
PARTICIPARE: 20 LEI/PERS

DETALII AICI:
http://www.facebook.com/events/433055833435188/

DATA SI LOCATIE:

– 18 mai 2013. Intrarea se face incepand cu ora 13.00. Portile se inched la ora 14.00!!! Va rugam pentru o buna organizare sa respectati orele listate.
– FUSION ARENA, cea mai noua locatie de evenimente din centrul Bucurestiului: un mega skate park indoor si locatia evenimentului SDK World Battle Tour – Romanian Preselections se afla in str. Traian Popovici (fosta Unitatii), Nr. 79-91, Sector 3, Bucuresti (in incinta fostei Fabrici de Ace – la 300 m de Piata Alba Iulia).

Mijloace de transport: metrou Dristor si tramvai 27, 23 inspre Mall Vitan, calea Dudesti, statia de la In City Residence (intersectia cu Bulevardul Burebista – la biserica alba)

TAXE DE INTRARE SI PARTICIPARE:

– 20 RON / persoana pentru spectatori
– 40 RON / persoana – prima categorie inividuala, 30 RON a doua categorie individuala, 20 RON a treia categorie individuala, 10 RON a patra categorie individuala.
– 40 RON / persoana crew vs 5
– 25 RON / persoana bboy 3 vs 3
– 25 RON / persoana kids show off

PREMII:

– Nominalizarea si participarea la SDK WOLRD BATTLE FINAL in iulie in Cehia (toti castigatorii 1 vs 1, Crew Battle si B-Boy Battle). Crew Winners au in plus, dreptul sa desemneze un membru din crew pentru participarea la finalele 1 vs 1.
– Crew Winners: cazare gratuita
– 1 vs 1 and B-boy: cazare gratuita in cort (tent area) sau 50% discount la cazarea in hostel sau bungalouri.
– SDK Free Jam Cards, SDK Underground Cards, SDK B-Boy Cards
– Premii constand in produse oferite de sponsori.
Valoarea totala a premiilor: 5000 eur

INSCRIERE SI REZERVARE:
pe http://www.simplythat.ro/sdk-world-battle-tour-romanian-preselections-2/

Please share and support the community and this event!

See you there dancers!

SDK Romania Team

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.