LES TWINS workshop

Home | De ce Dance Prestige? | LES TWINS workshop
LES TWINS workshop

 

Cei mai apreciaţi dansatori din lume vin în România Bucureşti, str. Traian Popovici 79-9, etaj 2 Duminică, 24 noiembrie 2013, ora 14:00   Dance Prestige Studio vă invită la cel mai mare atelier de dans al anului. LES TWINS, doi dintre cei mai buni dansatori din lume, vin în România în data de 24 noiembrie să susţină două cursuri de pregătire, pentru toţi cei pasionaţi.   Cunoscuţi sub numele de Les Twins, frați gemeni Laurent și Larry Bourgeois, sunt dansatori, coregrafi francezi, și… artişti recunoscuţi la nivel internațional pentru talentele lor  şi modul inovator de a se exprima prin dans.

Născuţi și crescuţi în Sarcelles, Franța, au devenit favoriții publicului francez în 2008, ca finaliști ai popularului show de televiziune Talent Incroyable. În Statele Unite şi-au câştigat faima, după ce videoclipul cu apariţia lor de la World of Dance a devenit viral pe YouTube, depășind peste 6 milioane de vizualizări în mai puțin de un an. În anul 2011 au câștigat prestigiosului concurs internațional de street dance Juste Debout, la categoria Hip Hop New Style.

Les Twins au dansat pentru numeroşi artişti precum Beyonce Knowles şi Missy Elliott. Cu o înălţime de 193 cm, cei doi frati au lucrat pentru designerul francez Jean Paul Gaultier și au apărut în mai multe campanii publicitare de profil.   Cursurile lor de dans depăşesc peste 150 de participanţi peste tot în lume, astfel reuşind să îşi facă sute de fani şi adepţi care îi văd ca idoli şi care îşi doresc să poată învăţa de la ei.

Data incepere: 24 noiembrie;Ora curs: 14:00 Numar ateliere: 2

Cost: 200 ron;

Cost redus (client Dance Prestige): 180 lei;

Cost VIP: 500 ron (loc lângă scenă);

Cost non participant – 50 lei ;

FORMULAR INSCRIERI: http://www.danceprestige.ro/workshop-les-twins/

Locul desfasurarii: Dance Prestige la Fusion Arena, Str. Traian Popovici, nr. 79-91, etaj 2, vizavi de Gral Medical

Inscriere la info@danceprestige.ro sau http://www.danceprestige.ro/workshop-les-twins/

Detalii la www.danceprestige.ro

Facebook event: www.facebook.com/events/177346222460161

Telefon: 0725.647.992

Simona Mereu E-mail: info@danceprestige.ro

Website: www.danceprestige.roevenimente

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.