Inscrieri

Home | Inscrieri

 

 

Te asteptam sa faci parte dintr-o gasca cool si muncitoare! Dance Prestige este despre diversitate si devotament. Casa artistilor deosebiti si a celor mai tari evenimente, locul unde inveti sa faci primii pasi de dans, unde iti lucrezi corpul sau unde investesti pentru cariera ta. Grupele noastre sunt impartite pe categorii de varsta si nivel, incat sa te simti in largul tau.

Cum te inregistrezi?

Te rugam sa te decizi asupra cursului la care doresti sa participi, apoi sa ne suni 0725647992 sau sa ne trimiti un e-mail la info@Danceprestige.ro . Te vom suna sa iti oferim detalii si sa finalizam procesul. Daca pachetul ales beneficiaza de reducere doar intr-o anumita perioada, te rugam sa respecti acest lucru si sa achiti la receptie sau prin virament

Protejarea datelor cu caracter personal

Beneficiarul admite ca acest site poate implica colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea si stocarea diverselor categorii de date, unele dintre acestea putand constitui date cu caracter personal.

In intelesul legislatiei comunitare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Dance PRESTIGE se obliga:

Sa actioneze numai pe baza instructiunilor primite de la Beneficiar pentru operatiunile de producere si de livrare a serviciilor contractate;
Sa aplice toate masurile tehnice si organizatorice pentru securizarea, criptarea si protejarea datelor cu caracter personal puse la dispozitie de Beneficiar impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat precum si impotriva oricarei forme de procesare ilegala. Aceste masuri vor include, fara a se limita la, masurile enumerate in cuprinsul Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, emis de Parlamentul European si de Consiliul Uniunii Europene.

Dupa terminarea colaborarii, Dance Prestige va inapoia in termen de 10 zile toate datele personale primite de la acesta si aflate inca in posesie sau le va putea folosi in continuare doar cu acordul in scris al membrului.

Dance Prestige va trimite membrului o notificare in maximum o zi lucratoare daca:
– primeste o solicitare de informatii, o citatie sau o cerere de inspectie sau verificare din partea unei autoritati publice competente cu privire la prelucrare;
– constata ca a survenit o incalcare a securitatii datelor cu caracter personal.

In cazul incalcarii securitatii datelor cu caracter personal, Dance Prestige va lua masuri de remediere corespunzatoare cat mai curand posibil. De asemenea, Dance Prestige va furniza imediat Beneficiarului toate informatiile relevante de care dispune cu privire la incalcarea securitatii datelor cu caracter personal. Dance Prestige va elabora si executa un plan de raspuns pentru a solutiona incalcarea securitatii datelor cu caracter personal.

Dance Prestige va despagubi, proteja si apara pe cheltuiala sa Beneficiarul pentru si impotriva tuturor actiunilor in justitie, revendicarilor, pierderilor, sanctiunilor contraventionale si pagubelor rezultate din orice actiune ori omisiune a Dance Prestige, personalului salariat ori contractat de acesta in executarea obligatiilor privind protectia datelor personale, obligatii asumate in temeiul prezentului contract.

CONTACTATI-NE