Corporate

Home | Noutati | Corporate
Corporate

[text_divider type=”single”]

Keep in touch. We make ideas happen!

[/text_divider]

O minte sănătoasă are nevoie de un corp sănătos. Este demonstrat faptul că factorul financiar reprezintă o metodă motivațională de scurtă durată. În schimb un program de lucru flexibil, training care oferă angajaților abilități noi, un mediu de lucru prietenos, dorința de a aduce o contribuție în societate, dorința de a primi recunoaștere sunt doar câteva dintre elementele motivatoare pe termen lung.

În cartea “The One Minute Manager”, Ken Blanchard a definit importanța tehnicii de a-i surprinde pe oameni atunci când au comportamente performante.

Vă propunem să vă surpindeți angajații cu momente creative de dans și artă. Dance Prestige vă stă la dispoziție cu informații și îndrumare pentru a pune în practică ideile dumneavoastră.

entertainers

1. Vă punem la dispozitie o trupă de dansatori profesionisti, pregătiți să anime atmosfera oricărei petreceri, expoziții, lansări de produse, etc. Momentele de dans pot varia între 3 și 5 minute. Aveți o tematică specială? Cu atât mai bine!
2. O petrecere are nevoie de “sare și piper” pentru a fi memorabila, astfel vă propunem opțiunea FOLLOW UP. Momentele follow up s-au dovedit a fi favoritele tuturor pentru că în cadrul acestora toți cei implicați activ, vor învăța mișcări de dans usoare și accesibile, folosind melodii cunoscute. Încurajăm prin această metodă, interacțiunea între participanți. Un moment de Follow-up poate fi legat de momentul coregrafic al trupelor de dans si poate avea între 15 și 45 de minute.
3. Varianta 3 se potrivește doar celor curajoși. Aici atingem nivelul celor creativi, nivelul în care angajații devin performerii principali, ajutați de către cei mai pricepuți și răbdători instructori din echipă, pentru a crea împreună un moment coregrafic de excepție.
Pentru detalii si cereri de preț: info@danceprestige sau 0730.394.790 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.