Reincepem activitatea din 28 septembrie

Home | Noutati | Reincepem activitatea din 28 septembrie

Nu te-ai hotarat inca de ce sa te apuci de dans? Inca mai cauti motive? Inca astepti parintii sa te “sponsorizeze”? Suntem in cautare permanenta de persoane ce iubesc arta, ce vor sa invete si sa se dedice dansului, asa ca este in interesul nostru sa va oferim toate posibilitatile necesare ca sa deveniti dansatori profesionisti sau chiar sa si slabiti prin dans sau pur si simplu sa va distrati intr-un mediu placut si sa va faceti prieteni noi.

Chiar daca nu dispui de fondurile necesare inceperii unei activitati de genul, dar iti doresti si simti ca ai talent, scoala noastra de dans iti poate oferi carduri gratuite si chiar sponsorizari pentru concursuri si evenimente.

Dispunem de doua studiouri de dans, ambele in Bucuresti. Unul este situat la Universitate, str Selimbar nr. 1, iar al doilea este in zona Alba Iulia – Dudesti, Strada Traian Popovici nr 79-91. Ambele sunt moderne, echipate corespunzator pentru desfasurarea activitatilor.

Din 28 septembrie ne reincepem activitatea si dam startul inscrierilor pentru noile grupe de street dance si breakdance. Inscrierile se fac la info@danceprestige.ro (trimite mail cu nume, prenume, varsta, grupa la care doriti sa participati) sau 0752917507 (Bogdana Hera)

 

Cateva cuvinte despre noi:

 • Am colaborat cu: C.R.B.L, Alex Velea, Corina, Andreea Banica, Inna, etc..
 • Trupa Kult Vibe a ajuns in finala Romania Danseaza
 • Trupa Freakquency, din care face parte instructorul nostru de breakdance, a castigat concursul Romania Danseaza
 • Membrii trupelor noastre de copii si adolescenti au participat la numeroase concursuri nationale, obtinand rezultate remarcabile si au participat la tabere internationale de dans
 • Membrii scolii noastre de dans au participat la videoclipuri si reclame TV
 • Oferim materialele necesare dezvoltarii si initierii in street dance si breakdance: dictionar de street dance & breakdance, DVD cu filmulete, CD-uri cu muzica, sfaturi si pasi de urmat

[one_half] [/one_half] [one_half_last] [/one_half_last]

Ce pasi trebuie sa parcurgi ca sa te inscri la cursurile de STREET DANCE si BREAKDANCE?

1. Alege grupa potrivita: [one_third][toggle_esm title=”Streetdance pentru copii”] evenimenteDansul şi muzica alcătuiesc o parte vitală în creşterea unui copil. Ele contribuie la dezvoltarea laturii artistice şi îl ajută să înţeleagă sau să cunoască diferite culturi. Aici vom invata cum să ne mişcăm pe ritm singuri sau alaturi de un partener, fără reguli, fără piruete şi mişcari de sold impuse sau orice alţi pasi care de obicei îi intimidează pe băieţi. Vom cunoaşte o altă parte a dansului unde accentul se pune pe personalitate şi creativitate. Copiii au şansa să facă parte din trupa şcolii de dans ” Dance Prestige Kids ” dacă aleg drumul spre performanţă. PROGRAM: – Sambata + Duminica: 12:00 – 13:00 la UNIVERSITATE – Marti + Joi: 18:30 – 19:30 la FUSION ARENA [/toggle_esm][/one_third] [one_third][toggle_esm title=”Breakdance pentru copii”] cursuriProgramele sunt adaptate varstei si pot cuprinde: exercitii pentru intarirea musculaturii, exercitii la sol, notiuni de baza ale breakdance-ului, exercitii pentru dezvoltarea creativitatii si coregrafii. Exemple: Freez-uri – Elbow Chair, Baby Freez, Chair Freeze, etc… PROGRAM  Marti + Vineri de la 20:30 la 21:30 – la FUSION ARENA sau Sambata + Duminica de la 13:00 la 14:00 la UNIVERSITATE [/toggle_esm][/one_third] [one_third_last][toggle_esm title=”Balet clasic pentru copii”] CURSURIProgramele sunt adaptate varstei si pot cuprinde: exercitii pentru intarirea musculaturii, exercitii la sol, ridicari pe demi-pointe, sarituri, mici piruete, notiuni de baza ale exercitiilor la bara, cu notiuni de en dehors si cu exercitii suplimentare pentru dezvoltarea creativitatii sau exercitii in pereche. PROGRAM– la Fusion Arena Luni + Joi de la 17:30 la 18:30 sau Sambata + Duminica de la 12:00 la 13:00   [/toggle_esm] [/one_third_last] [divider] [one_third][toggle_esm title=” Streetdance pentru Adolescenti “] trupa streetdanceDacă îţi doreşti să înveţi lucruri noi, să îţi construieşti un nou cerc de prieteni, să te distrezi sau iubeşti dansul la fel de mult ca şi noi, aceste cursuri sunt special concepute pentru tine! Instructorii noştrii au inclus în Palmares, pe lângă numeroase concursuri câştigate, şi participarea la diferite evenimente mondene alături de artişti în vogă, astfel poţi învăţa de la ei ce implică aceste lucruri precum şi ce trebuie să faci sau ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru a avea şansa de a dansa lângă artistul tău preferat. Am colaborat cu: CRBL, Alex Velea, Corina, Andreea Banica, Inna, etc.. Ce învăţăm la cursuri:

 1. Hip hopHouse Dance, Funk, Dancehall, Jazz
 2. Momente coregrafice
 3. Despre dansatori şi concursuri de streetdance breakdance
 4. Despre cultura, muzică şi artişti
 5. Organizăm în cadrul cursului cypher-uri şi mici concursuri 2 vs. 2 sau 1 vs. 1 
 6. Să învăţăm: sesiune de intrebări şi răspunsuri

Ce avantaje ai:

 1. posibilitatea să fii sponsorizat
 2. posibilitatea să primești carduri de cursuri gratuite
 3. posibilitatea să lucrezi alături de trupa școlii de dans: Kult Vibe sau Dance Prestige Teens
 4. participarea la concursuri, castinguri pentru reclame, videoclipuri pentru artiști, tabere de dans

PROGRAM: Sambata + Duminica de la 13:00 la 14:00 la FUSION ARENA  Marti + Vineri de la 19:30 la 20:30 la FUSION ARENA [/toggle_esm][/one_third] [one_third][toggle_esm title=”Breakdance pentru adolescenti”] cursuriProgramele sunt adaptate varstei si pot cuprinde: exercitii pentru intarirea musculaturii, exercitii la sol, notiuni de baza ale breakdance-ului, exercitii pentru dezvoltarea creativitatii si coregrafii. Exemple: Freez-uri – Elbow Chair, Baby Freez, Chair Freeze, etc… PROGRAM  Marti + Vineri de la 20:30 la 21:30 – la FUSION ARENA sau Sambata + Duminica de la 13:00 la 14:00 la UNIVERSITATE NIVEL: INCEPATORI [/toggle_esm][/one_third] [one_third_last][toggle_esm title=”Streetdance cu predare inlimba germana”] dance campIncepem un nou sezon de dans si cu aceasta ocazie v-am pregatit o serie de programe speciale. Unul dintre ele este cursul de streetdance cu predare in limba germana, special conceput pentru vorbitorii nativi sau chiar si pentru cei care vor sa isi imbunatateasca nivelul de limbaj. Structura este aceeasi ca si la un curs de predare in limba romana, si anume:

 • Incalzire
 • Pasi de baza din stiluri precum: Hip Hop, Dancehall, Popping
 • Coregrafie

Ce trebuie sa stiti:

 • o sedinta dureaza 50 de minute
 • cursul se adreseaza incepatorilor
 • la inscriere veti primi materiale informative despre streetdance, dictionarul de termeni,  reducere 10% la achizitionarea produselor de la punctul de vanzare: bratari USB cu muzica, tricouri personalizate, sepci, revista STREET QUALITY, etc.
 • numarul limita de inscrisi: 25 pers.
 • se pot organiza si cursuri private la cerere

PROGRAM: Luni + Joi de la 19:30 la 20:30 la FUSION ARENA *Nu exista limita de varsta *Nivel: Incepatori [/toggle_esm] [/one_third_last] [divider] [one_third][toggle_esm title=”Streetdance pentru adulti”] photoCursurile de streetdance pentru adulti se focuseaza in primul rand pe muzicalitate si coordonare. Programul poate cuprinde: exercitii pentru intarirea musculaturii, notiuni de baza ale streetdance-ului, exercitii pentru dezvoltarea creativitatii si coregrafii, pasi de baza din diferite stiluri de dans, lucrați pe diferite tipuri de muzică. Nu ne intereseaza sa ajungeti dansatori de performanta, ci sa ne distram, folosind un nou vocabular de miscari, sa devenim constienti de felul in care se miscam si se poate misca corpul nostru, sa ne perfectionam atuurile. PROGRAM: Luni + Joi de la 20:30 la 21:30 la FUSION ARENA Nivel: Incepatori [/toggle_esm][/one_third] [one_third_last][toggle_esm title=”Cursuri particulare si Dansul mirilor”] evenimenteOrganizam cursuri particulare de streetdance si breakdance pentru diferite evenimente sau concursuri. Pretul unei sedinte incepe de la 80 lei/ora. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la 0757.581.010 – Simona Mereu Pentru momente de exceptie si dansuri corporate sau wedding va rugam sa trimiteti cererea dvs. de oferta la info@danceprestige.ro sau sunati la 0757.581.010 – Simona Mereu   [/toggle_esm] [/one_third_last] [divider]

2. Vezi tarifele si ofertele scolii de dans. Alege pachetul potrivit:

[one_fourth][box_colorful_header_esm title=”SILVER: 70 lei” color=”#d3d3d3″]Abonament 4 sedinte / 1 sedinta pe saptamana Acces la o singura grupa (valabil 1 luna)[/box_colorful_header_esm] [/one_fourth] [one_fourth][box_colorful_header_esm title=”GOLD: 120 lei” color=”#d3d31d”]Abonament 8 sedinte / 2 sedinte pe saptamana Acces la o singura grupa (valabil 1 luna)[/box_colorful_header_esm] [/one_fourth] [one_fourth] [box_colorful_header_esm title=”PRESTIGE: 160 lei” color=”#ab1fc4″]Abonament 12 sedinte / 3 sedinte pe saptamana Acces la toate grupele (valabil 1 luna)[/box_colorful_header_esm][/one_fourth] [one_fourth_last][box_colorful_header_esm title=”PRO MEMBER: 200 lei” color=”#23acdd”]Abonament 16 sedinte / 4 sedinte pe saptamana Acces la toate grupele (valabil 1 luna)[/box_colorful_header_esm][/one_fourth_last] [divider]

DISCOUNT SI OFERTE

 • A-6-a luna este gratuita – pastrati cardul de membru!
 • Achizitionezi un intreg trimestru si primesti DVD-ul cu tine si kitul pentru incepatori, GRATUIT

 

Promotii valabile pana in luna noiembrie 2013:

 •  2+1 gratis. La orice doua abonamente cumparate, fie ca este vorba de un pachet personal sau de recomandari (prieteni), primiti un abonament GOLD pe care il puteti face cadou.
 • 1+1 gratis. La orice abonament cumparat, primiti un abonament SILVER pe care il puteti face cadou sau folosi in interes personal
 • Studentii beneficiaza de 25% reducere

promo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.