Romania’s Got Freakquency!

Home | Noutati | Romania’s Got Freakquency!

Ia-ti vazut probabil la Romanii au talent, majoritatea dintre voi stiu ca unul din membrii trupei este instructor la sala noastra de dans – respectiv China – , acum venim cu noutati de peste granite!

Baietii de la trupa Freakquency au plecat, joi 26 mai, spre Grecia unde s-a tinut BOTY – concursul de breakdance Battle Of The Year Balkans. Eu, Simona, impreuna cu membrii Dance Prestige, le-am tinut pumnii – pentru noroc 🙂 – si am fost bucurosi sa auzim ca s-au intors in tara cu locul 2 Ca sa imi fac o parere mai concreta despre ce s-a intamplat acolo, l-am rugat pe China sa imparta cu noi cateva impresii de “calatorie”…

China: ” am muncit mult…si desi timpul ne-a presat, am reusit sa alcatuim un show in mai putin de o saptamana, cu care ne-am calificat si am ajuns pana in finala concursului! A fost un concurs pe masura asteptarilor noastre, am avut cu adevarat niste adversari buni! Pentru mine cat si pentru baietii din trupa a fost o experienta extraordinara pe care si voi o puteti realiza doar prin dorinta si munca! Acum nu ne ramane decat sa ne pregatim la fortele noastre maxime si la anul sa ne intoarcem cu locul 1! ”

1. Stiu ca CRBL v-a sustinut de la inceput, crezi ca puteati sa ajungeti la Boty fara el? Cum ii rasplatiti ajutorul oferit?

China: Da sunt sigur ca puteam ajunge si fara el la Boty, asta o stim din anii trecuti cand el nu era cu noi… de curand a intrat in trupa Freakquency. El a fost un plus pentru noi la capitolul disciplina si organizrea show- ului…in legatura cu ajutorul oferit, eu cred ca este mai mult o chestie de win-win, fiecare are ceva de castigat din treaba asta, pana la urma lumea se invarte in jurul unor interese si asta ne implica si pe noi.  Momentan s-ar putea sa ne intalnim in diferite licee, unde sustinem mici reprezentatii alaturi de CRBL si Pro Fm. Pana acum am fost in Lic. Lazar, Mihai Viteazu, si altele  … daca apucam sa ne intalnim, veniti sa ne salutati!! 😀

2. Locul 2 a reprezentat o dezamagire pentru tine sau o ambitie ca data viitoare sa fiti mai buni?

China: Pentru mine concursul a reprezentat o buna experienta si m-a facut sa fiu mai ambitios si sa imi doresc sa fiu printre cei mai buni bboy din lume!

 3. Care sunt planurile tale pentru 2012? Cum crezi ca o sa puteti castiga locul 1?

China: Planurile Trupei Freakquency vor fi: munca de echipa, mai multe ore de antrenament, sa participam la cat mai multe competitii in afara Romaniei – pentru ca acolo este adevarata valoare a dansului -..si sa speram ca prin munca, pasiune si sustinere sa ne intoarcem invingatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.